Installera en ny garageport

Den som bor i en villa har nästan alltid ett garage på tomten. Det är lätt att garaget blir en plats där man placerar allt möjligt skrot som man av någon anledning inte kommer sig för att slänga.

Om man tar sig för att städa ur garaget och kör in bilen där på vintern kommer man dock snabbt att inse att det är bekvämt att ha bilen i garaget. Då slipper man göra ren den från snö och när man kör motorvärmaren så kommer värmen från bilen att stanna i garaget vilket gör att bilen inte isas ned på samma sätt som när det står ute.

Varför är det smidigt med en automatisk garageport

I ett sådant läge kan det vara mycket bekvämt att installera en ny garageport som är helautomatisk. Det blir lättare att köra in bilen om man slipper stanna och lyfta upp en gammal port. Om man måste lyfta upp en gammal port kan det också bli så att man ibland känner att man inte orkar köra in bilen och då går man miste om bekvämligheten med den nya porten.

Kom-ihåg-lista när du ska installera en ny garageport

Kom ihåg detta när du funderar på att installera en automatisk garageport:

  • Kontrollera garantier noga. Det kan kosta mycket att laga en trasig garageport.
  • Tänk på att porten måste ha el så du kanske behöver installera ett nytt eluttag för den
  • Glöm inte att du kanske måste bygga om garaget för att få plats med den nya porten

Snabbt lån till garageport

Du kan enkelt låna pengar till ett köp av en ny garageport. Det är mycket smidigt att ansöka online om ett lån och du kommer att få besked direkt. Läs mer om möjligheter att låna till en garageport och om hur du kan jämföra olika smslån med varandra på selectbanks.se.