Funderar ni på en minisemester?

Frestar en stuga i Danmark inför vårens långhelger? Det finns flera olika möjligheter att välja emellan. Det finns lyxstugor med både spa, bastu och öppen spis, och mera spartanska stugor, där det mera är naturen runt om som utgör lyxen. Det finns en uppsjö av stugmöjligheter i Danmark och både du som vill spela golf och du som vill grilla korv, kan hitta precis rätt.

Kanske ni fått idén i sista minuten och det kan vara svårt att hitta rätt ändå? Många planerar detta i god tid, och stugorna kan vara upptagna i pingsthelgen. Om du sparat några extratimmar på flexkontot kan det vara enklare att ta ut en långhelg, medan andra jobbar. Det är större möjlighet att stugan ni tittat på, är ledig då. Men om inte du har det, utan det är just pingsthelgen, påsken eller Kristi himmelfartshelgen ni ska iväg, ska ni räkna med att priset är lite högre.

Om ni beslutat er för att ta ett mindre lån, och få den semester ni önskat finns det sökmotorer där ni enkelt kan hitta det som passar just er. Läs mer här

Att få tag på rätt stuga

Om tanken på semester kommit utanför högsäsongen finns det som vi nämnde, större möjligheter att få tag på rätt stuga till ett bra pris. Urvalet på stugor är helt enkelt större utanför säsong. Googla dig fram till en bra sökmotor för stugor i Danmark. Här skriver du in dina sökkriterier och sedan låter du stugan komma till er, så att säga. När den väl är bokad kan ni luta er tillbaka och bara invänta datumet, när det är dags att dra söderut och njuta av den danska naturen. Kanske bokskogen redan slagit ut och rapsmarkerna blommar så man känner doften ända in i bilen. Det danska landskapet är som gjort för att ta det lugnt.